Direct contact

Meld overlijden

073 503 15 18

24 uur per dag

Welkom bij Bijnen Berlicum

Welkom bij Bijnen Berlicum

Wij zijn een ervaren en moderne uitvaartverzorger. Op deze site maakt u kennis met ons en vertellen we u meer over uitvaarten, afscheid nemen en de talloze keuzes die u heeft.

Iedere persoon is uniek en dat maakt elke uitvaart uniek. Samen met u zorgen wij voor een persoonlijke uitvaart. Het verdriet verdwijnt niet na een mooie uitvaart, maar we kunnen er wel voor zorgen dat u met warme gevoelens terugdenkt aan het afscheid.

Een uitvaart kan op vele manieren persoonlijk zijn. Van sober tot extravagant - het kan allemaal! Het gaat erom wat bij de overledene past. Wij ervaren nog elke dag dat er weinig bekend is over de mogelijkheden. U kunt ons alles vragen en wij vertellen u vervolgens alles over de mogelijkheden, zodat u de juiste keuze maakt.

Wij zijn degene die alles voor u regelen, maar u bepaalt. Zo kiest u zelf de locatie van opbaren, de locatie voor een afscheidsbijeenkomst (dat hoeft niet perse een kerk of crematorium te zijn), de muziek en de bloemen (of niet). Verder bepaalt u ook welke persoon een rol krijgt bij de voorbereiding en gedurende de plechtigheid. Het kan fijn zijn veel samen met naasten te doen.

We staan tussen het moment van overlijden en de uitvaart 24 uur per dag voor u klaar. En zo maken we samen een uitvaart persoonlijk.

We herkennen het allemaal, het bekende plakje verse cake tijdens de condoleance. Op zicht niks mis mee, maar het kan ook anders.

Meer over de uitvaart-stijlen